Wandpanelen

 

ons assortiment

Of u nu de voorkeur geeft aan een natuurlijke steen- of marmerafwerking of u kiest voor een meer modern uiterlijk, de door ons geselecteerde kleuren zullen u zeker inspireren om uw badkamer te verbeteren.

Aangezien er geen noodzaak meer is voor het voegen van naden, kunnen bacteriën en schimmels zich niet meer ophopen en blijft alles hygienisch schoon.

De wanden zijn eenvoudig schoon te vegen, waardoor de wandpanelen er ook na vele jaren nog geweldig uit zullen zien.

stock foto vrouw in witte badkamer met zwarte deur
 

INSPIRATIE BADKAMER STIJLEN

Baderie-Laan is gespecialiseerd in de renovatie en nieuwbouw van badkamers en toiletten. We zijn al drie decennia bezig in deze branche. We beschikken niet alleen over een jarenlange expertise maar bieden u bovendien een stuk zekerheid in het realiseren van uw droombadkamer.

Natuurlijk hebben we ook prachtige trendy badkamers met alle denkbare nieuwste trends. We staan als Baderie specialist niet snel voor een uitdaging. Elke normale wens die de klant ons voorlegt, is in principe altijd uitvoerbaar.

foto witte badkamer met betonlook vloer en een wit bad
ontwerp uw droombadkamer bij ons
foto witte badkamer met een wit handdoek rek
complete installatie door vakmensen
stock foto water inschenken
Wij geven de voorkeur aan betrouwbare merken.
foto marmeren wasbak
We weerspiegelen uw plezier overal. zelfs in onze Prachtige wastafels

vrijblijvend badkamer advies

Als u vragen of advies nodig  heeft over uw badkamer, kunt u ons gewoon bellen. We staan u graag te woord en komen desgewenst bij u thuis als dat u beter schikt. Advies over badkamers is ons vak aanpassingen en  installatie gebeurd altijd in goed overleg.

Mochten we niet bereikbaar zijn dan kunt u ons een u naam en tel nummer opgeven in het hier naast geplaatste verkorte formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.