verwarming

 

Verwarming en installatietechniek

Baderie Laan beschikt over eigen geschoold en vakkundig personeel. Hierdoor kunnen wij uw badkamer / toilet van begin tot eind realiseren. Tevens kunt u bij ons terecht voor overige loodgieter werkzaamheden, zoals designradiatoren en C.V ketels.

Design Radiatoren

Niet gewoon een verwarming, maar een design radiator. U kunt een radiator kiezen voor de verwarmings functie of om uw badkamer een eigen, unieke uitstraling te geven.

Baderie Laan adviseert en plaatst ook radiatoren voor andere leef ruimtes. Kom snel eens langs in onze showroom om te kijken wat er mogelijk is.

 
logo's van instamat, vasco, netfit, remeha en vaillant
 

INSPIRATIE BADKAMER STIJLEN

Baderie-Laan is gespecialiseerd in de renovatie en nieuwbouw van badkamers en toiletten. We zijn al drie decennia bezig in deze branche. We beschikken niet alleen over een jarenlange expertise maar bieden u bovendien een stuk zekerheid in het realiseren van uw droombadkamer.

Natuurlijk hebben we ook prachtige trendy badkamers met alle denkbare nieuwste trends. We staan als Baderie specialist niet snel voor een uitdaging. Elke normale wens die de klant ons voorlegt, is in principe altijd uitvoerbaar.

foto witte badkamer met betonlook vloer en een wit bad
ontwerp uw droombadkamer bij ons
foto witte badkamer met een wit handdoek rek
complete installatie door vakmensen
stock foto water inschenken
Wij geven de voorkeur aan betrouwbare merken.
foto marmeren wasbak
We weerspiegelen uw plezier overal. zelfs in onze Prachtige wastafels

vrijblijvend badkamer advies

Als u vragen of advies nodig  heeft over uw badkamer, kunt u ons gewoon bellen. We staan u graag te woord en komen desgewenst bij u thuis als dat u beter schikt. Advies over badkamers is ons vak aanpassingen en  installatie gebeurd altijd in goed overleg.

Mochten we niet bereikbaar zijn dan kunt u ons een u naam en tel nummer opgeven in het hier naast geplaatste verkorte formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.