tegels

 

Prachtige natuursteen tegels maken het geheel.

De Italiaanse stijl voorzien van alle daarbij behorende elementen, dat verwacht je niet direct bij een van de beste badkamerwinkel in West Friesland.

Steeds vaker willen klanten antwoord op allerlei vragen, bij ons bent echt vrijblijvend van harte welkom en krijgt u antwoord op al uw vragen.

We beschikken over eigen geschoold en vakkundig personeel waardoor we uw van begin tot eind, van sloopwerk tot en met het afmonteren in eigen beheer kunnen realiseren. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt!

 
logo's van Sphinx, tagina, novagres, roca en italgres

vloertegels

Mooie tegels bepalen de sfeer, gevoel voor stijl en smaak komen samen met de combinatie en de harmonie tussen sanitair en bad-meubelen. Om het af te maken wat leuke kleine spullen en vooral spelen met kleur. In de winkel kunt u alvast een voorproefje krijgen van de mogelijkheden. 

wandtegels

Ook onze afdeling vloer en wandtegels is ruim gesorteerd en bied een mooi pallet aan kleuren en ontwerpen in kleur en design. De vloer kan worden voorzien van vloerverwarming en is daarmee nog aangenamer.

INSPIRATIE PRACHTIGE STIJLEN

De specialisatie in renovatie en nieuwbouw maakt het mogelijk alle wensen in te vullen. We zijn al ruim drie decennia bezig in deze branche. We beschikken niet alleen over een jarenlange expertise maar bieden u bovendien een stuk zekerheid in het realiseren van uw droombadkamer.

Natuurlijk volgen we alle trends prachtige om te zien met alle denkbare nieuwste techniek. We staan als specialist niet snel voor een uitdaging. Elke normale wens die de klant ons voorlegt, is in principe altijd uitvoerbaar.

foto witte badkamer met betonlook vloer en een wit bad
ontwerp uw droombadkamer bij ons
foto witte badkamer met een wit handdoek rek
complete installatie door vakmensen
stock foto water inschenken
Wij geven de voorkeur aan betrouwbare merken.
foto marmeren wasbak
We weerspiegelen uw plezier overal. zelfs in onze Prachtige wastafels

vrijblijvend badkamer advies

Als u vragen of advies nodig  heeft over uw badkamer, kunt u ons gewoon bellen. We staan u graag te woord en komen desgewenst bij u thuis als dat u beter schikt. Advies over badkamers is ons vak aanpassingen en  installatie gebeurd altijd in goed overleg.

Mochten we niet bereikbaar zijn dan kunt u ons een u naam en tel nummer opgeven in het hier naast geplaatste verkorte formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.