Sanitair

 

Luxe of beperking in de badkamer?

Wij maken complete badkamers voor alle soorten klanten. Luxe en bijzondere maar ook mooie en aangepaste badkamers door ons laten maken is zeker goed mogelijk. Het vinden van een mooie badkamer is voor u al een uitdaging op zich.

Er zijn voldoende hulpmiddelen die de ruimte toegankelijk maken. Hulpmiddelen in bijvoorbeeld een senioren badkamer zijn voor deze doelgroep heel fijn. Nu we beschikken over een minister van gehandicapte zaken kunnen we direct beginnen om daar een punt van te maken.

Kiezen voor een grote badkamer is leuk, de vraag is vaak, kunnen we de ruimte ook aanpassen? Allemaal vragen waar we wel een positief antwoord op geven.

 
logo's van duravit, emco, grohe, riho, sphinx, sealskin, ideal standard, hansa en hansgrohe
 

Licht

 

kranen

Baden

multimedia

INSPIRATIE BADKAMER STIJLEN

Baderie-Laan is gespecialiseerd in de renovatie en nieuwbouw van badkamers en toiletten. We zijn al drie decennia bezig in deze branche. We beschikken niet alleen over een jarenlange expertise maar bieden u bovendien een stuk zekerheid in het realiseren van uw droombadkamer.

Natuurlijk hebben we ook prachtige trendy badkamers met alle denkbare nieuwste trends. We staan als Baderie specialist niet snel voor een uitdaging. Elke normale wens die de klant ons voorlegt, is in principe altijd uitvoerbaar.

foto witte badkamer met betonlook vloer en een wit bad
ontwerp uw droombadkamer bij ons
foto witte badkamer met een wit handdoek rek
complete installatie door vakmensen
stock foto water inschenken
Wij geven de voorkeur aan betrouwbare merken.
foto marmeren wasbak
We weerspiegelen uw plezier overal. zelfs in onze Prachtige wastafels

vrijblijvend badkamer advies

Als u vragen of advies nodig  heeft over uw badkamer, kunt u ons gewoon bellen. We staan u graag te woord en komen desgewenst bij u thuis als dat u beter schikt. Advies over badkamers is ons vak aanpassingen en  installatie gebeurd altijd in goed overleg.

Mochten we niet bereikbaar zijn dan kunt u ons een u naam en tel nummer opgeven in het hier naast geplaatste verkorte formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.