Over baderie laan

Baderie-Laan (de badkamerspecialist) is gespecialiseerd in de renovatie / nieuwbouw van badkamers en toiletten. In oktober 2013 zijn wij al 30 jaar actief in deze branche.

Wij bieden u dan ook een stuk zekerheid in het realiseren van uw droom badkamer / toilet. De 1000 m2 showroom helpt u een keuze te maken om uw badkamer of toilet geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Onze showroom wordt steeds opnieuw ingericht met de nieuwste trends en mogelijkheden. Onze vakkundige showroommedewerkers kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden die er zijn om van uw badkamer / toilet iets prachtigs te maken, geheel in uw eigen stijl.

Wij beschikken over eigen geschoold en vakkundig personeel waardoor wij uw badkamer / toilet van begin tot eind van sloopwerk tot en met het afmonteren in eigen beheer kunnen realiseren. U heeft dus altijd een aanspreekpunt!

Ook de afdeling tegels is ruim gesorteerd. Of u nu een vloertegel voor de badkamer, toilet, huiskamer, keuken of hal met of zonder vloerverwarming zoekt of een wandtegel voor in de keuken, badkamer en toilet. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment.

Tevens voor overige loodgieterwerkzaamheden, zoals verwarming waaronder designradiatoren en cv ketels bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

0

badkamers hebben wij omgebouwd tot een paleis

0

jaar plus actief in de badkamer branche

0

m² aan showroom om uw badkamer uit te kiezen

vrijblijvend badkamer advies

Als u vragen of advies nodig  heeft over uw badkamer, kunt u ons gewoon bellen. We staan u graag te woord en komen desgewenst bij u thuis als dat u beter schikt. Advies over badkamers is ons vak aanpassingen en  installatie gebeurd altijd in goed overleg.

Mochten we niet bereikbaar zijn dan kunt u ons een u naam en tel nummer opgeven in het hier naast geplaatste verkorte formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.